MaddieHealer

I heal you from chronic pain sicknessOm mig och metoden.

Maddiehealer heter jag och gjort gjort dessa kvantfysiska frekvens behandlingar sedan 2012. Jag gick min utbildning I detta hos Dr Kam Yuen som har utformat och använt sig av, som han lärt sig av sin far och farfar i Kina. Dr Kam Yuen är från Kina och flyttade till USA på 60-talet för att träna Bruce Lee och Chuck Norris för , de Kung Fu filmer som var morderna på 60-70 talet, Dr. Kam Yuen är 8 Världsmästare i Kung Fu, och började göra behandlingar på människor i Hollywood och sedan ha kurser i metoden. Jag själv gick kursen efter att jag blivit skada 2008, och fick min första behandling 2012, efter att varit igenom Sjuk Vård under flera år utan önskvärt resultat

Jag jobbar med alla slags åkommor som smärta värk skador sjukdomar och nu sprutan 1,2,3,4,5. Behandlingarna är över telefonen, den man pratar i, även facetime, Skype, Messenger. Zoom går också bra. Jag har även haft behandlingar över mail.

Under behandlingarna känner man pirr, stickningar, kyla, inre lugn, vibrationer, värme osv.
Behandlingen jobbar på 9-14 dagar eller längre och de behöver vara max 2 månader mellan behandlingarna.

Min specialitet är smärta/värk Fibromyalgi som tar 4 st behandlingar att läka ut helt. Även Artros är 4 st behandlingar med vila för läkning. De behövs igenom snitt 4 st behandlingar för exempel Fibromyalgi, sköldkörtel besvär, artros och exem. Vid kol sprutor behövs 1-2 st liksom vid whiplash skada.

Jag jobbar alltid på hela kroppen så allt blir rent och sedan går jag specifikt på just de du har och jag kan jobba ner till Kromosom och DNA nivå om det behövs.

Jag jobbar med människor one to one och även grupp behandlingar och då även stora grupper på en gång med en generell behandling för alla så de får känna av frekvenserna jag skickar/ger ut.

Jag finns att nå via telefon på nummret: +46 76 260 4811 och via mejl: succsses111@gmail.com.

Kom tillbaka. Tack för ditt intresse!